• VST Banner

Schiphol Taxi Amsterdam

Voordeelig Schiphol Taxi staat garant voor de voordeligst en snelst rit naar uw eindbestemming. Zaken als oponthoud, parkeer perikkelen en/of treinvertragingen zijn zaken waar wij geen last van hebben. Met meer dan 300 taxi's binnen een straal van 60 km om Schiphol Airport heen is er altijd een taxi bij u in de buurt die u van/naar Amsterdam of naar Schiphol kan brengen.

 

 

Airport Service

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen 18 jaar zeer sterk gespecialiseerd in vliegveldvervoer. Onze wagenpark is hierop afgestemd. Zo beschikken wij over verschillende wagens voor 4, 6 en 8 personen, afhankelijk van uw voorkeur.

Wij opereren op landelijk niveau als het gaat om taxiritten naar Schiphol.

Naast Schiphol hebben wij ook veel ervaring met personenvervoer naar andere vliegvelden in en buiten Nederland. Onze goedkope taxi prijzen zijn ontwikkeld voor ritten vanuit de provincies Noord Holland, Flevoland en een groot deel van Utrecht naar de volgende vliegvelden:

 • Rotterdam Airport
 • Eindhoven Airport
 • Brussel Airport
 • Charleroi Airport
 • Dusseldorf Weeze
 • Dusseldorf International

 

Voor Taxi vervoer van en naar Schiphol hebben wij een aantal gegevens nodig zodat we ervoor kunnen zorgen dat u op tijd uw vliegtuig haalt. Voor het wegbrengen naar Schiphol of andere vliegvelden hoeft u enkel onze reserveringsformulier in te vullen.

Na het invullen ontvangt u een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie over uw taxirit.

Wenst u ook door Voordelig Schiphol Taxi te worden opgehaald na uw reis? dan verzoeken wij u ons de volgende gegevens te mailen (of per SMS bericht):

 • Het tijdstip van aankomst
 • Het vluchtnr.
 • Plaats van vertrek
 • Uw mobiele nr.

 

Met deze gegevens kunnen wij uw vlucht volgen, en bij eventuele vertragingen/vervroegingen onze schema aanpassen.

Direct nadat u bent geland krijgt u een SMS bericht van onze chauffeur om zijn aanwezigheid op het vliegveld te bevestigen. U heeft ten alle tijde de directe nr. van de chauffeur!

Zodra u bij de bagageband bent, neem dan direct contact op met de chauffeur. Hij zal met u afstemmen waar u elkaar ontmoeten.

Reguliere taxivervoer

U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt. De taxi staat volledig tot uw beschikking. Uw vervoer wordt dus niet gecombineerd.

De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming.

Onze wagens hebben een zakelijke uitstraling en onze chauffeurs gaan gekleed in pak. Voor regelmatig terugkerende ritten kunnen wij ook vaste prijsafspraken met u maken. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

In alle onze taxi's is het mogelijk om met creditkaart af te rekenen. Wij accepteren :

 • Mastercard
 • Visa Card
 • American Express

 

 

Hoe bestel ik een taxi?

Via de VST-App

Via DriveNot dienst kunt u uw bestellig plaatsen en ook de kans krijgen om uw rating met betrekking tot de kwaliteit van onze diensten aangeven.

voordeligschipholtaxi.nl

U kunt online een taxi bestellen via onze online taxi meter. U weet direct wat een rit u kost en welke type voertuig u kunt verwachten.

VST taxicentrale

Onze taxicentrale staat u tot uw dienst voor het bestellen van uw taxi. De taxicentrale is te bereiken via het nummer 0615 222 555.

 Naar Schiphol

Bij Voordelig Schiphol Taxi bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit in de dienstverlening maar ook van de voordeligste ritprijzen. Bij ons kunt u vooraf berekenen wat een rit vanuit uw vertrekadres naar Schiphol u gaat kosten.

Nadat u door onze scherpe prijzen bent verrast, kunt u via onze reserveringsformulier de rit boeken!!

 

Vanaf Schiphol

Bent u veilig geland en wilt u graag zo snel mogelijk naar huis? Geen probleem...Voordelig Schipol Taxi is tot uw dienst! U hoeft enkel te bellen naar onze klantenservice en wij zullen ervoor zorgen dat u tijdig wordt opgehaald.

U kunt ervoor kiezen om tijdens het boeken van uw rit naar Schiphol ook een retour rit te reserveren. U bespaart hiermee veel tijd en bent u verzekerd van een rit die u weer veilig naar huis brengt.

 

Overige Bestemmingen

Voordelig Schiphol Taxi staat ook garant voor ritten die niet gerelateerd zijn aan Airport Services. Onze chauffeurs zijn tot uw dienst ook voor ritten binnen Amsterdam of ritten tussen de steden binnen de provincies Noord Holland en Utrecht.

Bij sommige ritten waarvan het ophaaladres en de bestemming beiden op meer dan 30km afstand van ons bedrijf in Amstedam zijn! Is het wellicht voordeliger om een locale taxi chauffeur in te schakelen. In dergelijke gevallen is het voor ons niet haalbaar om deze dienst te combineren met onze zeer scherpe prijzen.